söndag 11 mars 2012

Hundträning i solen...


På Hästholmen i dag med Inez som company!!
Husse var hemma och fixade med gästrummetgolvet.... en härlig dag med lite kaffe och varm choklad i fikapausen efter uppvärmningen.... här är vi på lite upptäcktsvandring med kameran och barbiedockorna.

Havsluft i näsorna, solvärmda kinder och vindrufsade i håret for vi hem.... Inez dock något besviken att barbiedockorna inte fick sig sitt första havsbad..... hela holmen är omringad av stängsel så man kommer inte ner till havet....  barbapapa baddräkten som var nerpackad i Inez väska fick inte heller sig ett dopp, nä det får vi vänta med till det är lite varmare i vattnet!!

Hemma blev det ett trädgårdsbus med lite rensning här och där..... Pelargonerna som överlevt min garage karantän fick sig lite ny jord och mår nu bättre!!
Levergryta och ris i magen och vi mår som kungar!

Skypat med mor och bror i grupp, en fantastisk uppfinning ( som dock funnits ett tag men ej använts så mkt av oss)...........

några minuter senare....


Whiie har precis skypat med brorsonen Robin som är i Oslo och jobbar..... så nu har jag varit i hela hans lägenhet och sett köket, vardagsrummet, badrummet och sovrummet med alla fem sängarna....
på spisen puttrade köttfärssås med spagetti, dom verkade ha det bra.... han jobbar nätter och helger på Max hamburgerbar och på dagarna i veckorna jobbar han på ett dagis.
Idag hade de en hederlig söndagsslappdag!! Härligt med ungdomar som vågar ge sig ut i världen och jobba & leva. På riktigt ses väl till sommaren innan han ska ut på en världsomsegling, igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja