lördag 18 februari 2012

Gräsandsflax.....




 Nää den här gräsanden flaxade inte i onödan........ siktad på Möcklö....av Kalle och apporterad av Clara..... här anrättad tillsammans med ett par fina krickbröst från Lubboträsk, Supergoda!!!
Serverade tillsammans med en apelsinsås, smörstekta brysselkål & potatisgratäng

Avslutades med Millas surprise;  Chokladsufflé och en kaffe Machiato

Tjiing

3 kommentarer:

  1. Hej på er blekingar! Har varit litet strul med datorkraften här, men nu har vår guru, "Blomman", varit här och hjälpt till. Honoraret bestod som alltid av mat, gryta av strimlad kricka, morkulla, gräsand och litet järpe, litet bacon, svamp, schalottenlök och grädde - litet som korv stroganoff. Efterrätten det sista av blåbären som paj och med äkta vaniljsås. Allt från Lubboträsk förstås!

    JiN

    SvaraRadera
  2. Halloj dator som strular inte skoj.... liiite beroende av dem :)
    Mmmm lät som en god stroganoff. Känner du med att du gnolar på Djungelbokens " Var nöjd med allt som livet ger" när du står där i köket och kockar på egenhändiga råvaror..... :)

    SvaraRadera
  3. Tja, när det kommer till vilt är det litet speciellt, även om jag inte just gnolar så mycket. Kommer bara att tänka på vilken respekt jag har för viltets tillvaratagande på allra bästa sätt. Såg en forskare på nyheterna som tyckte vi skulle äta mer kanin och kommer att tänka på alla dem som skjuter såna och bara använder dem som apportvilt. Mycket skadligt kan jag tycka; vildkanin är gott!

    JiN

    SvaraRadera

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja