Fredag=Fisk
Torskrygg m skinn överbakad med ett smuligt täcke av... 50 g smör, 1dl ströbröd, 1 riven (krav) citron, 1/2 vitlöksklyfta riven, lite persilja,
1/2 dl (ca) parmesanost grovriven
(Vi smörstekte Torskryggen m skinnet nedåt i en panna, en liten stund , salt, peppar och pressad citron, innan vi la den i en form, m skinnet nedåt, smulet över, hyst i ugnen 225 grader temp till 55 grader i mitten. Klart.
Moset, mjölig potatis, smör, grädde en skvimp, 5 droppar tryffelolja, vitpeppar, salt o lite svartpeppar.
Morötterna (krav) lättkokta, smörslungade m persilja.
Efterätt kaffe o chili & honung choklad...
Worth waiting for...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja