torsdag 24 december 2009

En hälsning i juletider

GOD JUL På er Er alla därute som hälsar på regelbundet..... en del vet jag som sagt vem det är men inte alla..... en del av er har redan fått en hälsning via email.... Lämna gärna en hälsning tillbaka här kunde kanske vara en fin julklapp till mig Kram:)


Igår skulle jag lämna en julklapp till blodgivningen men jag fick inte, är satt i karantän i 6 mån pga av Thailandsbesöket och ev malaria smitta.... synd ( Tror inte risken är så stor för smitta eftersom vi varken varit i norra, el i riktig nationalsparks djungel bland elefanter och dyl, har bara varit på öar i en marin nationalpark men dom tar väl det säkra för det osäkra, malaria kan ta några månader innan det visar sig oxå)

Eftermiddagen fejades det sista, kokades skinka och som vanligt passade vi Inez några timmar ( har blivit en  tradition nu dagen innan julafton :) ) pepparkakor och mjölk stod högt på önskelistan.... Clara var väldigt intresserad att hålla sig nära henne ifall någon smula ramlade ner, hon är nämligen pepparkakstokig mé.... fick oxå säga till Inez flera gånger att man sitter still och äter ( uppfostrar dom inte sina barn idag??)
Sedan var det sällskapsresan på tv och Inez satt som klistrad...... och kollade en stund..... tittade till henne Däckad............

Framåt kvällen kom resten av grannfamiljen och vi bjöd på Lille Jul som vi brukar, måste ju smaka av sillen och skinkan mm


Nähä nu måste jag slänga upp tipsrundan till gästerna som dom ska få ut på innan dom får någon glögg.....


SEe Ya



2 kommentarer:

  1. Hej sydvänner, hoppas ni har en fin inledning på julen i Fridlevstad. Här upplever vi en riktig Disneyjul med -7 och riktiga lappvantar som faller så de ständigt närvarande traktorerna har något att göra.

    God Jul från Ume-gänget!

    SvaraRadera
  2. Tack norrvänner här är inte lika Disneylookilike... Kvällen slutade med + och lite regn....tyvärr Men vi har det bra :)

    SvaraRadera

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja