torsdag 10 december 2009

I´m back again....

tillbax till verkligheten och dax att öka tempot igen..... ska inte öka så mycket bara lite så vi ligger lite på halvfart, så mycket så vi inte tappar kurs, kanske.
Därför har jag inte stressat med att packa upp resväskan utan gjorde det ikväll...... 
OJ vilken glad vovve som mötte oss när vi kom hem ...... men lite misstänksam i ett par dagar Ska dom stanna eller ska dom dra igen, till basecampen på hallmattan ligger numera en sko av varje dojja så hon vet var hon har oss.
Clara har haft det bra & Vi har haft det bra, nästan för bra som jag säger om någon frågar .... det blir så bra som man gör det till kanske?


 Här är några av våra nya kompisar vi träffade på Koh Rawi, ett gäng Makaker. Har skrivit sista resesrapporten för denna resan på resedagboken och nu är det Claramaja som gäller :)
Det är inte omöjligt att det bloggas en del från resan när andan faller på.

Nu har vi missat två adventsfirande så denna helgen får vi försöka ta igen det och adventsfira lite extra, julstöka lite och kanske ut och tjyvhugga en gran el två :).
Träna med Clara i dagsljus står högst upp på listan, för det hinner man ju knappt nu när mörkret kommer lagom till man kommer hem från jobbet.

Sawatdee Ka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja