söndag 6 september 2009

Tillbakablickar.....

Mitt emellan sommar & höst känns det som här hos oss.... på dagarna skiner solen och det är varmt,  kvällarna och morgnarna är kyliga och fuktiga.
I onsdags på hundträningen var vi på Hasslö vid Sandvik. Ett jättefint ställe vid havet, blickar man utåt är Polen nästa anhalt..... Kanon väder med varma vindar och sol, som rätt så fort övergick i skymning..... Lite tillbaka blickar från oss genom kameran, Varsågoda.....



Rönnbärsträdet ser ut som det varit med om många höstar.....
Solnedgång plötsligt, på väg ut för en enkel apport......Tillbaka hos husse bland tångruskor, lite blöt...
 
En styck Cockeravlämning.....

Dagen som gått har gått i grävandets tecken ty jag råkade köpa några rosor igår som jag ville ha....The Feary x3 och Sommerwind x2 det blev till att ta bort lite mer gräs för K och jag pekade och planterade, behövde även lite plats till lite lavendlar som stått i krukor och hinkar i sommar... Clara var med och snökade och grävde och snodde grejer som vanligt, tomma plastkrukor har tuggats en del idag.... Gick bra trots att vi var på Grevens kräftskiva igår kväll.... Alla fick ett uppdrag som dom skulle utföra under kvällen (stod skrivet under tallriken K:s var att dricka ur bordsgrannarnas glas hela kvällen..... det var inte bra att han tog det uppdraget så allvarligt kan jag säga..... jag körde som tur var så vi kom ändå hem i tid :)

Tjiing!

1 kommentar:

  1. Hej. Vilka härliga bilder du tar, jag kan väl alltid ta betsällning av dig om det inte är något som tar alltför lång tid att tillverka och inte är för krångligt.

    SvaraRadera

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja