onsdag 20 maj 2009

Kofösning eller hundträning??










Jo idag var det hundträning som vi brukar vara på på onsdagar.
Vi har inte kunnat vara med på två veckor pga av jobb och fotboll. Häremellan har vi tränat hemma givetvis men sparsamt med vatten apporter och apporter överhuvudtaget, mycket stadga och lydnad. Idag Var Clara på tårna/klorna som man skulle sagt i fotbollen.
Jätteduktig och imponerade på stadgan och linförigheten som hon klarade galant utan koppel stundom.......När vi gick på linje ner till Ån där vi skulle köra lite vatten korsade korna våran väg så det blev till att fösa lite kor en stund, he he nä dom drog som avlöningar ville inte ha nåt med oss att göra.Häremellan hann vi ta en vatten/kaffe paus med diverse tilltugg, Moltas höll på att dregla ner sig efter Marias bullar.

Vattnet gick bra Clara gjorde två klockrena sedan fick hon passivitetsträna pga för heta vibbar....
Vatten ska man hålla ifrån sig... Shaking Clara fångad på bild.....
På vägen tillbaka fick hundarna gå på utlagda dummies Här är Rolls Rolls cockern Bassie på väg in till sin husse Ingvar så smörblommor och mandelblom yr..........

Idag var det Springern Clara och Cockern Bassie sedan var det en Labbe, Hobbix och nytillskottet Labben, Kasper 11v som var med och tittade och lärde... Sen var det ett gäng Golden.
Det är en brokig skara med varierande kunnighet och färdighet, alla gör vad dom känner att sin hund klarar av, så att övningarna lyckas mer än misslyckas, för att hålla upp intresset hos Dogsen och förarna.
En helt underbar kväll i ekebacken/kohagen vid Augerum och Lyckebyån, och vägen dit genom rapsfälten som luktar Gott!!! Även här underhöll Näktergalen så man kände sig som hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja