Men först måste vi Skotta ut grillen eller skotta en gång fram till den.......
På menyn idag står det: Grillad häng mörad Entrecôte a la City Gross, Päron & Haloumi sallad, smörstekta champinjoner och hemslagen bearnaise sås......Vattnas det i munnen ? Bara tanken på vad det smakar är värt att skotta, skotta, skotta.
Idag tror jag vi slår till med en Dessert, en klassiker som slår alla rekord med tillbehöret:
Crème brulée och hemgjord hjortron sylt a lá Annelie ( plockade i Träsket utanför Umeå) Nej vi har inte tömt burken än, vi spar på godsakerna och ransonerar dom, den var supergod tack JiN :)
Hoppas det var värt mödan att skotta sig fram. Det lät som det skulle vara det.
SvaraRaderaVäl bekomme - ja sylten alltså! Här blev det unghare "plockad" på samma ort och som vanligt var såsen bäst. Frågan är bara hur man skulle få den goda såsen utan djuret, men den som blir över kan man alltid frysa och ha till betydligt tråkigare vardagsmiddagar än unga harar...
SvaraRaderaLubben