fredag 12 februari 2010

Inez goes rocker.......


Världens sötaste födelsedagssysterdotter.... sorry Ellen
Grattis Inez på treårsdagen..... Hipp Hipp Hurra 

Paket måste man ju få när man är liten.... men vad ger man en liten tjej som har det mesta och har ärvt både dockor och barbie dockor.... ringde pappa Putte idag och hörde lite vad hon fått på morgonkvisten, när dom sjöng och gav paket....... det var tydligen både populärt och inte för Inez hade gömt sig under täcket när dom sjöng.... lät väl inte såååå bra kanske eller så blev det för mycket.... paketen öppnades med blandade innehåll playdoy lera, Emil i Lönneberga film, några trosor och jeansklänningen (hon har på sig på bilden)
Inez fick frågan vad önskar du dig mer i present? "- Gitarr och en glass" svarade Inez...... såå Gitarr tyckte jag kunde vara en bra present ringde K som körde förbi en affär på vägen hem..... K ringde mig och frågade vilken han skulle köpa den som lät mest, den som var snyggast eller billigast......... Alla lät mycket det fanns ingen traditionell med strängar bara, egentligen var det en sådan som jag tror hon menade.......
Men hon blev Glad..... När vi var där ringde I morbror och undrade vad hon önskade sig, då sa hon en häst och en elefant...... han får det tufft till nästa lördag då Kalaset blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja