tisdag 12 januari 2010

Clara är KÄR!!!!

I en Byracka & ett 14 månaders Lammkött......... kommer inte ihåg vad han hette Spunken eller nåt liknande.... hon tyckte iallafall att han var jättesnygg....... husse och matte till denna byrackan tyckte det inte hade gjort något ifall det hade blivit lite valpar på köpet, dom hade blivit snygga som dom sa. Njaa så roligt ska vi inte ha det.... Just fint med ytterligare en blandning till Byrackans redan; Jack Russell terrier, Chihuahua, Fjärilshund eller Papillon kallas de oxå & en sort till som jag gudskelov inte kommer ihåg vad dom sa.
Ok då han var lite gullig, men just nu verkar det för övrigt som om Clara kärar ner sig i allt som rör sig på fyra tassar. Går inte att springa utan koppel där vi brukar för hon slår dövörat till helt och lägger tassarna på ryggen och springer iväg så det ryker om det.  Synd att jag inte hann ta ett kort på den lille charmören!!
Här hemma tindrar ögonen på en Springer som går som på rosa små luddiga moln, man riktigt ser hur stjärnor & hjärtan snurrar ovanför huvudet på henne.

TJIiING


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja