måndag 4 januari 2010

Lååångfärdsskridskoåkning.....

.... & årets första livstecken härifrån........ Jo vi överlevde Nyårskivan med efterföljande dyningar........

Jippie äntligen fick vi snöra på oss kängorna och spänna på långglidarna..... Sjön Sännen i Listersjölandskapet blev utflyktsmålet igår. Kanon väder med blå himmel och sol -10grader brr tur att man rörde på sig lite.
Isen var lagom snabb med lite snö på perfekt för en springer att springa på (halkfri utan risk för sträckningar o dylikt) Här har vi precis haft kaffepaus därav täcket på Clara... skönt att ha när man kommer till en kall bil oxå.
Vi hade sällskap av en Tess med nya långisar fått i julklapp av Greven Nippe som oxå var med, tillsammans med Anna och Stefan som stilade med hockeyrör.( alla åkte som gudar :)  På isen var även Fredrik och fiskade med dottern Wilma som höll pappa sällskap med lite skridskopurietter och däremellan stilade med att dra upp dagens enda fisk, en gädda på pimpel till pappans förtret & stolthet :)

Nä nu är det dansbandet Rolandz på Tv med galningen Robert Gustavsson......
See ya

4 kommentarer:

  1. Åh, nu blev jag avundsjuk!!! Jag vill oxå!!!!!!

    Kram Juliane

    SvaraRadera
  2. Jo, efter den där gäddan fick jag nöta som f..n för att få upp något sprattlande ur ett hål men blev FF i alla fall. Bara att gratulera W och hoppas det inte bara var nybörjartur. :)
    Såg att hon hade fin knyck i handleden så det bådar gott.

    SvaraRadera
  3. Hej Jullan Det var längesedan Tack för titten. ja det är bara ut och åk, lika bra att passa på. :)

    F: ja ja ni har då kodord för allt :)
    Tror W blir fadern upp i dagen en riktig skogsmulle, se till och få med dig frun nästa gång, jag kan köra hem henne om hon inte vill vara ute en hel dag som du kan :)

    SvaraRadera
  4. Frugan är inga svårigheter att få ut. Det är Elliott som sätter gränserna. Vi har av erfarenhet märkt att små barn har extremt svårt att hålla värmen ute på isen i -10 grader så ska vi bylsa på för att klara kylan så blir det inget kul för E.
    Men en kort sväng går alltid fint. :)

    SvaraRadera

HEJ LÄMNA GÄRNA EN HÄLSNING HÄR TILL MIG, TACK PÅ FÖRHAND MVH Claramaja